اخبار > ادبیاتِ جنوب همواره شاخص و تاثیرگذار بوده است


در دیدار سرپرست حوزه هنری خوزستان با علی معلم دامغانی مطرح شد:
ادبیاتِ جنوب همواره شاخص و تاثیرگذار بوده است

 

سرپرست حوزه هنری خوزستان به همراه جمعی از فعالان ادبیات خوزستان با علی معلم دامغانی شاعر و رئیس فرهنگستان هنر دیدار و گفتگو كردند.

پايگاه حوزه هنري - سرپرست حوزه هنری خوزستان به همراه جمعی از فعالان ادبیات خوزستان با علی معلم دامغانی شاعر و رئیس فرهنگستان هنر دیدار و گفتگو كردند.

 محمود نادری ضمن ابراز خرسندی از به دست آمدن فرصتی برای این دیدار گفت: ادبیاتِ جنوب، ادبیاتی ریشه‌دار است و در تولید رویدادهای ادبی و فرهنگی دارای سابقه ای طولانی است.
نادری با بیان این كه اهالی هنر و ادبیات تمایل دارند كه از وجود گنجینه‌های ادبی نیز بهره‌مند شوند، افزود: بهره ما این است كه با حضور شما در خوزستان به ادبیات خوزستان انرژی بدهیم.
وی با بیان اینكه ادبیات خوزستان ادبیات با سابقه‌ای است و در مقطع انقلاب و دفاع مقدس به خون شهدا معطر شده، اظهار داشت: خوزستان روزگاری پایتخت دفاع كشور بوده است و همواره دین سنگینی به گردن كشور دارد. ادبیات دفاع مقدس می‌تواند  آیینه ای برای بازتاب حرمت خون‌های پاكی باشد كه در این خاك مقدس به زمین ریخته شده است. لذا این دغدغه همه ماست كه ادبیات دفاع مقدس و آداب مقاومت این مردمان را زنده نگه داریم.
نادری گفت: امیدواریم فضایی فراهم شود تا هنرمندان و علاقه مندان به ادبیات در خوزستان از حضور بزرگانی چون شما در فضای هنری و ادبی خوزستان بهره‌مند شوند.
وی با اشاره به منابع طبیعی و نیز  رودخانه كارون و دیگر نعمات خدادادی استان گفت: خوزستان دارای  زمین‌های پر بركت، رودخانه آب شیرین و منابع طبیعی ارزشمند است كه مایه بركت و خیر است. این عوامل طبیعی الهام بخش روح و جان مردمان خوزستان است. به نظر می‌رسد وظیفه اهالی فرهنگ تقویت هنر و ادبیات، از طریق الهام گرفتن از همین نعمت‌های خدادادی است.
نادری افزود: ادبیات جنوب همواره شاخص و تاثیرگذار بوده است. ادبیات در  جنوب، روح و جان ماست و ما به عنوان فعالان فرهنگی، هر آنچه كه در توان داریم باید برای پرورش و زنده نگه داشتن آن به كار ببریم. در این راستا، تكریم و بزرگداشت گنج‌های فرهنگی، وظیفه همه ماست.
وی بیان كرد: بیراه نیست اگر بگوییم گرمای این سرزمین هم برای خوزستانی‌ها نعمت است،  و نیز كارون كه  رگ حیاتی خوزستان است و با جاری بودنش زندگی را به این استان هدیه می كند. ما اهالی فرهنگ هم، برای جاری بودن ادبیات، كه بازتاب دهنده تاریخ، فرهنگ، دغدغه‌ها و توانایی‌های این مردمان است، از تمام توان خود استفاده می كنیم.
محمود نادری در پایان گفت: حوزه هنری خوزستان در نظر دارد تا در برگزاری سلسله نشست‌هایی برای بزرگداشت عطار نیشابوری شاعر و عارف نامدار ایرانی از حضور شما در استان خوزستان و مشاركت در این رویداد بهره‌مند شود.

علی معلم دامغانی دانش‌آموخته حقوق دانشگاه تهران، محقق ادبی و از شاعران نسل اول انقلاب ایران است. وی از شعرای مطرح شعر  انقلاب و ادبیات دفاع مقدس است.
معلم دامغانی پیش از این در سمت هایی چون معاون فرهنگی حوزه هنری كشور، عضو شورای شعر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس مركز موسیقی سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران فعاليت‌ داشته است. وی درسال ۱۳۸۰ در نخستین همایش چهره‌های ماندگار به عنوان چهره ماندگار درعرصه شعر و ادب فارسی معرفی شد.
 

 
 
 

زمان انتشار: سه شنبه ١٨ شهريور ١٣٩٣ - ١٥:١١ | نسخه چاپي

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




تازه های خبری
اخبار
اخبار موسسات و زیرمجموعه ها
کلیه حقوق متعلق به این پورتال برای فرهنگستان هنر محفوظ است.