 |
اخبار > پوستر «سفيد»، يك اتفاق جريان ساز است |
 |
پوستر «سفيد»، يك اتفاق جريان ساز است
|

كوروش پارسانژاد طراح گرافيك و عضو هيأت داوران اولين جشنواره پوستر «سفيد»، اين حركت را در صورت تداوم و پيوستگي، افقي روشن از حضور برترين انديشه ها، خلاقيت ها و عرصه شكوفايي نسلي جديد از طراحان پوستر ارزيابي كرد.
كوروش پارسانژاد طراح گرافيك و عضو هيأت داوران اولين جشنواره پوستر «سفيد» كه هم اكنون در موزه هنرهاي معاصر فلسطين در حال برگزاري است ، اين حركت را در صورت تداوم و پيوستگي، افقي روشن از حضور برترين انديشه ها، خلاقيت ها و عرصه شكوفايي نسلي جديد از طراحان پوستر ارزيابي كرد.
به گزارش روابط عمومی فرهنگستان هنر ، كوروش پارسا نژاد از طراحان گرافيك ايران و عضو هيأت انتخاب و داوري آثار اين جشنواره كه هم اكنون در موزه هنرهاي معاصر فلسطين در حال برگزاري است در خصوص اين جشنواره گفت: حركتهاي اينچنيني خصوصاً در سطح دانشگاهها، شوق انديشيدن و تجربه كردن را در طراحان جوان پوستر تقويت مي كند، در نتيجه آثاري كه توليد مي شود صرفاً متكي به آموخته هاي دانشگاهي و براي محيط هاي محدود كلاسي و ارائه به استاد نيست بلكه با متن نيازها و دغدغه هاي جمعي، حس مسئوليت، تعهد و اشتياق به بيان انديشه هاي تازه پيوند مي خورد. وي خاطر نشان كرد: آثاري كه در اين جشنواره انتخاب شده اگر با توجه به سطح دانشجويي آن سنجيده شود بسيار خوب، حرفه اي و خلاق بوده و ايده هاي درخشاني را در اين آثار شاهديم كه به سمت تكامل در اجرا و پرداخت پيش مي روند. وي افزود: اين حركت قطعاً بايد تدام پيدا كند و در صورت استمرار خود موجب شكوفايي استعدادها و انگيزه هاي نسل جوان طراحان پوستر و گرافيك مي شود. پارسا نژاد تأكيد كرد: مي توان هر سال اين جشنواره را باموضوعي جديد،جذاب و متنوع برگزار كرد. آن هم نه فقط در پوستر بلكه طراحي جلد كتاب و ديگر عرصه هاي گوناگون هنر گرافيك.
گفتني است : نخستين جشنواره پوستر«سفيد» توسط مركز (كفا) و مشاركت معاونت فرهنگي بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس هم اكنون در موزه هنرهاي معاصرفلسطين در حال برپائي است .
بازديد از اين نمايشگاه براي عموم علاقمندان آزاد مي باشد.
|
|
|
|
|
زمان انتشار: شنبه ٢٢ ارديبهشت ١٣٨٦ - ٠٨:٥٥ | نسخه چاپي
...در حال ثبت نظر  نظر شما ...در حال ثبت نظر  خروج
|