شاهین فرهت به ایکنا خبر داد: یک سمفونی جدید به نام سمفونی «کرونا» ساختم که کارهای آن تمام شده است. پارتیتور این سمفونی چاپ شده و آن را هم کپی کردم و یک ضبط لیزری هم از آن درست کردم.
وی افزود: این اثر را فرهنگستان هنر به من سفارش داد و من در مدت شش ماه آن را ساختم. این اثر سمفونی شماره ۲۱ است و امیدوارم که از آن حمایت شود.
این آهنگساز در رابطه با این سمفونی شرح داد: این اثر کلام ندارد. قسمت اول آن دلهرهای است برای این ویروس، قسمت دوم یک مرثیه است برای کسانی که جان خود را از دست دادند و قسمت سوم تلاشی است برای اینکه انسان بتواند این ویروس را شکست دهد. قسمت چهارم هم که با برگشتی به تمهای قسمت اول است با پیروزی انسان با علم، مراقبت و پیشگیری را روایت میکند و اینکه بالاخره ما این بیماری را شکست میدهیم.
وی افزود: آقای آرش امینی رهبر ارکستر سمفونیک صدا و سیما پارتیتور را مطالعه و تمرینات اجرای اثر را شروع کردند. با توجه به شرایط موجود امکان ضبط در خارج وجود ندارد و باید همینجا تمرین شود تا کنسرتی هم باشد که اثر به صورت زنده اجرا شود و دوستداران حضور پیدا کنند و آن را ببینند.