نمایشگاه گروهی تصویرسازی «رنگ و زندگی» با نمایش آثاری از ۹۶ هنرمند در نگارخانه خیال شرقی با حضور هنرمندان پیشکسوت در عرصه تجسمی، برپا شد.
نمایشگاه گروهی تصویرسازی «رنگ و زندگی» با نمایش آثاری از ۹۶ هنرمند در نگارخانه خیال شرقی با حضور هنرمندان پیشکسوت در عرصه تجسمی، برپا شد.
این نمایشگاه که با کوشش خسرو انصاری گردآوری شده بود، با نمایش آثاری از طیف تصویرگران پیشکسوت تا جوان مجموعه ویژهای را در برابر دید هنرمندان و هنردوستان قرار داد که در آن 96 تصویرگر، بالغ بر 360 اثر خود را به نمایش گذاشتند.
استاد بهراد امینی سلماسی، تصویرگر، گرافیست و استاد دانشگاه در آیین گشایش نمایشگاه «رنگ و زندگی» که 20 مهرماه برگزار شد، با بیان این مطلب به تصویرگران جوان که «تلاش کنید در آثار تصویرگریتان روح ایرانی دمیده شود»، سخن آغاز کرد و گفت: جنبش نقاشی سقاخانهای با همین رویکرد جهانی شد و بسیاری از این آثار به موزههای معتبر راه یافتند.
در ادامه مراسم نیز استاد علی اکبر نیکان پور، تصویرگر کتاب کودک و استاد دانشگاه، به اهمیت و جایگاه زنان در نمایشگاه تصویرگری اشاره کرد و گفت: میزان حضور زنان در این عرصه در سالهای اخیر رشدی چشمگیر داشته است. استاد قباد شیوا، طراح و گرافیک، هم درباره لزوم نگاه متعهدانه در هنر تصویرگری صحبت کرد.
سهراب هادی، نقاش و گرافیست، دیگر سخنران برنامه بود که برای شرکتکنندگان درباره جایگاه هنر تصویرگری سخن گفت.
در ادامه برنامه شرکتکنندگان در آیین گشایش به همراه جمعی از هنرمندان از بخشهای مختلف نمایشگاه در نگارخانه خیال شرقی بازدید کردند.
این نمایشگاه که تا 26 مهرماه ادامه داشت.
|