تازه های خبری
آخرین گزارش ها
اخبار
اخبار موسسات و زیرمجموعه ها
اخبار > نمايش يكصد اثر نقاشي «جعفر پتگر» در صبا


نمايش يكصد اثر نقاشي «جعفر پتگر» در صبا

 

نمايشگاهي از چند دهه دستاوردهاي هنري زنده ياد استاد «جعفر پتگر»با عنوان « رنگ و درنگ»، سه‌شنبه 17 دي‌ماه، در موسسه فرهنگي هنري صبا برگزار مي‌شود.

نمايشگاهي از چند دهه دستاوردهاي هنري زنده ياد استاد «جعفر پتگر» با عنوان «رنگ و درنگ»، سه‌شنبه 17 دي‌ماه، در موسسه فرهنگي هنري صبا برپا مي‌شود.

به گزارش روابط عمومي فرهنگستان هنر، موسسه صبا با برگزاري نمايشگاه نقاشي آثار زنده ياد «جعفر پتگر» دهها سال فعاليت هنري يكي از مهمترين چهره‌هاي تأثيرگذار در تكوين تاريخ نقاشي معاصر ايران را به نمايش مي‌گذارد.

اين مجموعه شامل بيش از يكصد اثر (گردآمده از گنجينه خانوادگي اين هنرمند و گنجينه موزه هنرهاي معاصر) در قالب‌هاي متنوعي از طراحي تا نقاشي آبرنگ و رنگ روغن است. مجموعه مذکور دورنمايي چشمگير از تنوع مضامين و تكنيك‌ها از منظره پردازي، طبيعت سازي به شيوه رئاليسم، امپرسيونيسم، شيوه روايي و تصوير زندگي اجتماعي و محيط پيرامون هنرمند است.

همچنين ارائه اين آثار در مقاطع زماني مختلف، تحولات در شيوه كار هنرمند را در يك دوره بيش از نيم قرن براي همه پژوهشگران و علاقه‌مندان تاريخ نقاشي معاصر ايران به روشني ترسيم مي‌نمايد. در اين نمايشگاه علاوه بر نقاشي‌هاي اين استاد، وسايل شخصي، ابزارهاي نقاشي از جمله سه پايه‌اي كه اين هنرمند، اولين اثر خود را بر روي آن خلق كرده به معرض نمايش در مي‌آيد.

آغازگر اين نمايشگاه نشست ويژه‌اي است که طي آن کتاب استاد «جعفر پتگر» رونمايي خواهد شد. شايان ذکر است برگزاري اين مجموعه با همکاري خانواده اين هنرمند نام آور، موزه هنرهاي معاصر تهران و نيز انتشارات «نيک تصوير» صورت گرفته است.

نمايشگاه «رنگ و درنگ» شامل آثار استاد زنده ياد «جعفر پتگر»، سه شنبه 17 دي ماه ساعت 16 در نگارخانه خيال شرقي موسسه صبا به نشاني خيابان وليعصر(عج)، خيابان طالقاني، خيابان شهيد برادران مظفر، شماره 125 با حضور علاقمندان و كاوشگران تاريخ هنر معاصر ايران افتتاح مي شود. اين نمايشگاه تا 3 بهمن همه روزه به جز ايام تعطيل از ساعت 10 تا 18 پذيراي عموم بازديدکنندگان خواهد بود.

استاد جعفر پتگر به همراه برادرش علي اصغر پتگر نقش موثري در شكل گيري جريان تحول و نوگرايي در تاريخ نقاشي نوين ايران در سنت و مدرنيته داشتند. او در تبريز در مكتب «استاد ميرمصور ارژنگي»، با مبادي اين هنر آشنا شد و سپس به همراه برادرش به تهران آمد و از نخستين هنر آموزان مكتب كمال الملك در مدرسه «صنايع مستظرفه» شد.


براي مشاهده پوستر كامل اين نمايشگاه اينجـا كليك كنيد.

 
 
 

زمان انتشار: يکشنبه ١٥ دی ١٣٩٢ - ١٤:٤٥ | نسخه چاپي

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




کلیه حقوق متعلق به این پورتال برای فرهنگستان هنر محفوظ است.