• سه شنبه ٠٢ بهمن ١٤٠٣
  • En

آرم فرهنگستان هنر
اخبار > روايت خط نگاره ‌هاي اشرفيان از غزليات شمس در صبا


روايت خط نگاره ‌هاي اشرفيان از غزليات شمس در صبا

 

محمد باقر (امين) اشرفيان تازه‌ترين روايت‌هاي خود از غزليات شمس را در قالب نقاشي-‌خط (خط نگاره)‌ و خطوط تركيبي در «خيال نو» صبا به نمايش مي‌گذارد.

محمد باقر (امين) اشرفيان تازه‌ترين روايت‌هاي خود از غزليات شمس را در قالب نقاشي-‌خط (خط نگاره)‌ و خطوط تركيبي در «خيال نو» صبا به نمايش مي‌گذارد.

به گزارش روابط عمومی فرهنگستان هنر به نقل از مؤسسه فرهنگی-هنری صبا ، نمايشگاه نقاشي-خط‌هاي محمد باقر (امين) اشرفيان با مضمون غزليات شمس از 11 اسفند در نگارخانه «خيال نو» صبا گشايش مي‌يابد. اين نمايشگاه كه شامل 40 اثر و حاصل فعاليت‌هاي دو سال اخير هنرمند است، كوششي نوآورانه در پيوند مفاهيم غزليات عرفاني مولانا با فرم‌هاي تازه ابداعي است. بخشي از آثار با شيوه اكسپرسيونيستي و با بهره‌گيري از فرم‌هاي سيال و تند و هيجاني پديد آمده كه نزديك شدن فرم به حال و هواي شور و شيدايي و جوشش اشعار مولانا و ضرب آهنگ پرتپش دروني آن‌‌ها را تداعي مي‌كند. در اين بخش از خطوط ثلث و شكسته استفاده شده است. در بخش نقاشي-خط‌ نيز دسته‌اي از آثار بر درهم تنيدگي خطوط و تركيب‌بندي تأكيد دارد و دسته‌اي ديگر نيز به نقاشي نزديك‌تر بوده و محور خود را بر تصوير نهاده است.

محمد باقر (امين) اشرفيان بناب، داراي تخصص در زمينه‌هاي نگارگري، طراحي سنتي، تذهيب و تشعير بوده و در اين حوزه‌ها به تدريس اشتغال دارد. وی هم اكنون كتاب «آواي مرغان» را آماده انتشار دارد كه حاصل طرح‌هاي جديد و ابداعي او از تذهيب و شمسه تا كارهاي تجريدي است. او كه پيش از اين نمايشگاه‌هاي متعددي در كاشان و تبريز از آثار خود برگزار كرده، نفر برگزيده شماري از جشنواره‌هاي خوشنويسي و نگارگري داخل كشور از سال 1380 تاكنون بوده است.

نمايشگاه آثار اين هنرمند روز چهارشنبه، 11 اسفند، با حضور عموم علاقه‌مندان رأس ساعت 16 در نگارخانه «خيال نو» صبا گشايش مي‌يابد تا روايتي تازه‌تر از «باغ سبز عشق» و يكي از گنجينه‌هاي ماندگار ميراث ادب عرفاني ايران را در نگاهي تازه به ظرفيت‌هاي خلاقه خوشنويسي و نقاشي-‌خط ارائه دهد.

 
 
 

زمان انتشار: چهارشنبه ٤ اسفند ١٣٨٩ - ١٢:١٠ | نسخه چاپي

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




اخبار
;