pale
  • شنبه ١٤ شهريور ١٤٠٥
  • En

آرم فرهنگستان هنر
اخبار > بررسی تعامل مخاطب با فضا و طبیعت در معماری ژاپن از منظر معماران ایرانی


بررسی تعامل مخاطب با فضا و طبیعت در معماری ژاپن از منظر معماران ایرانی

 

پژوهشکده هنر فرهنگستان هنر، نشست تخصصی «طبیعت و مخاطب در معماری ژاپن؛ آشنایی با هنر و معماری ژاپن» را چهارشنبه ۲۶آذرماه برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده هنر، در این نشست، لادن اعتضادی، استاد بازنشسته دانشگاه شهید بهشتی و مریم فرهادی، عضو هیئت علمی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه شهید بهشتی، به تحلیل تعامل میان مخاطب، فضا و طبیعت در معماری ژاپن پرداخته و جنبه‌های زیبایی‌شناختی، فرهنگی و هنری این سنت معماری را مورد بررسی قرار خواهند داد. تمرکز ویژه این نشست بر نقش مخاطب در تجربه و معناپردازی فضاهای معماری است؛ موضوعی که در مطالعات معاصر معماری شرق آسیا اهمیت فراوان دارد.

نشست «طبیعت و مخاطب در معماری ژاپن؛ آشنایی با هنر و معماری ژاپن»، چهارشنبه ۲۶ آذرماه از ساعت ۱۰ تا ۱۲ در محل پژوهشکده هنر به نشانی تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از خیابان امام خمینی(ره)، نبش کوچه شهید حسن سخنور، پلاک ۲۹، برگزار می‌شود.

حضور برای عموم آزاد و رایگان است.

 

 
 
 

زمان انتشار: دوشنبه ٢٤ آذر ١٤٠٤ - ٠٩:١٨ | نسخه چاپي

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




اخبار
;