• سه شنبه ١٧ مهر ١٤٠٣
  • En

آرم فرهنگستان هنر
اخبار > كارنامه نسل جوان خوشنويس در حلقه عشاق


كارنامه نسل جوان خوشنويس در حلقه عشاق

 

يدالله كابلي در نمايشگاه حلقه عشاق گفت:« وقتي از اين نمايشگاه ديدن مي‌كنيم؛ نسل جواني را مي‌بينيم كه به دنبال نوجويي است؛ اگر بخواهيم اين آثار را دقيقاً بررسي كنيم، بهتر است در جشنواره‌ها و همايش‌ها به آنها بپردازيم.»

سميرا خوانساري - استاد يدالله كابلي در حاشيه نمايشگاه حلقه عشاق اظهار داشت:« وقتي از اين نمايشگاه ديدن مي‌كنيم؛ كارنامه نسل جوان را مي‌بينيم؛ نسل جواني كه به دنبال نوجويي است. و اگر بخواهيم اين آثار را دقيقاً بررسي كنيم، بهتر است كه در جشنواره‌ها و همايش‌ها به آنها بپردازيم.»


 در روزهاي پاياني سال گذشته نمايشگاهي از آثار خوشنويسي استاد «محمد حيدري» و شماري از شاگردانشان در موزه هنرهاي معاصر فلسطين به نمايش درآمد. در افتتاحيه اين نمايشگاه كه با استقبال هنرمندان بسياري مواجه شد، اساتيد ارزنده‌اي همچون استاد يدالله كابلي خوانساري، محمدعلي سبزه‌كار، مجتبي سبزه، رسول مرادي، مسعود كريمايي حضور داشتند.


«سيده صغري حسيني»، «رامين قنبري هشجين»، «علي رسولي»، «علي گوران»، «خسرو نجومي»، «رزاق دريايي»، «مجتبي رحم‌دار»، «سيد حسن سيديان»، «مريم چراغ »، «ليلي جاهد» خوشنويساني هستند كه آثارشان در اين نمايشگاه به نمايش درآمد.


 استاد يدالله كابلي خوانساري درباره نمايشگاه حلقه عشاق اظهار داشت: « قبل از هر چيز لازم مي‌دانم كه بگويم، نمايشگاه امروز به هر حال يكي از اعتبارهايش اين است كه در بخشي از فرهنگستان هنر كه يكي از آبرومندترين فضاهاي توسعه يافته و تاريخ‌ساز دوران معاصر ايران به شمار مي‌آيد؛ برگزار شده است. فرهنگستان هنر، در راستاي حفظ و گسترش هنرهاي تجسمي كوششي ارزشمند داشته و يك نمودار آبرومندي بعد از انقلاب براي هنرهاي تجسمي ايران رقم زده‌است.»


وي در مورد فعاليت هنري «محمد حيدري» گفت: « نمايشگاه امروز حاصل كوشش و تلاش «استاد محمد حيدري» است كه بيش از سه دهه در تعليم و آموزش اين هنر فعاليت كرده‌اند و با توجه به قابليت‌ها و توانمندي‌ها و توفيق‌هايي كه در توسعه خط شكسته داشته‌اند، هر جواني را شبيه خودشان تربيت كرده‌اند و اين نكته درخشاني در كارنامه ايشان است.»


استادالاساتيد رشته شكسته نستعليق ادامه داد: « وقتي از اين نمايشگاه ديدن مي‌كنيم؛ كارنامه نسل جوان را مي‌بينيم؛ نسل جواني كه به دنبال نوجويي است. و اگر بخواهيم اين آثار را دقيقاً بررسي كنيم، بهتر است كه در جشنواره‌ها و همايش‌ها به آن‌ها بپردازيم كه شاهد آثار متنوع‌تر و پربارتري از هنرمنداني باشيم كه امروز با يكي دو اثر در اين نمايشگاه شركت كرده‌اند.»


استاد يدالله كابلي در پايان گفت‌‌‌وگو درباره پيشرفت خط شكسته نستعليق اضافه كرد: «اگر بخواهيم خط شكسته امروز را به لحاظ كمي و كيفي بررسي كنيم، بايد بگوييم خط شكسته‌اي كه با قابليت‌هاي گسترده‌اي به دست« عبدالمجيد طالقاني» پا به عرصه خلاقيت و نوآوري گذاشت؛ در سده‌هاي بعد شاهد پيشرفت‌هايي در ذات خود بود و در آخرين پل ارتباطي خط شكسته كه «سيد گلستانه» است؛ وقتي نگاه مي‌كنيم، مي‌بينيم كه «گلستانه» هم وقتي چند دهه از عمرش را در سايه سار خط «درويش عبدالمجيد طالقاني» سپري كرده، مي‌رسد به دوراني كه مي‌خواهد فرديت هنري خودش را بروزدهد. من اميدوارم اين نمايشگاه بتواند براي همه علاقه‌مندان و مشتاقان خط شكسته امروز بابي باشد براي ارائه خلاقيت‌هاي فردي خودشان.»


 
 
 

زمان انتشار: سه شنبه ٢٠ فروردين ١٣٩٢ - ١٣:٢٣ | نسخه چاپي

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




اخبار
;