آرم فرهنگستان هنر
اخبار > هم‌افزایی دستگاه‌ها و نهادها برای برگزاری رویداد هنری «دیدار»


هم‌افزایی دستگاه‌ها و نهادها برای برگزاری رویداد هنری «دیدار»

 

نخستین جلسه سیاست‌گذاری رویداد نمایشگاهی و پژوهشی سفال و سرامیک با عنوان «دیدار» برگزار شد.

به‌گزارش روابط‌عمومی فرهنگستان هنر، در این نشست که دوشنبه 15 آبان 1403 در محل این فرهنگستان تشکیل شد، علیرضا اسماعیلی، دبیر، ناهید عبدی، معاون پژوهشی، عبدالرحیم فیروززاده، مدیر حوزه ریاست، روابط‌عمومی و امور بین‌الملل، اکرم پوراکی، رئیس امور بین‌الملل، از مدیران فرهنگستان هنر، بهنام زنگی، رئیس مؤسسه فرهنگی هنری صبا، بهزاد اژدری، هنرمند سرامیست، مجیدرضا حریری، رییس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین، علی اکبر ابراهیم، مدیر کل دفتر امور چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، آقای فلاح‌فرد نماینده معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد، فرشته روشن نماینده وزارت خارجه، حمید مصطفوی مدیرکل مبادلات فرهنگی وسازمان‌های بین‌المللی سازمان فرهنگ و ارتباطات، مهدی چنگیزی آشتیانی نایب رییس اول اتاق بازرگانی ایران و چین، علی‌محمد سابقی عضو هیئت مدیره انجمن دوستی ایران و چین حضور داشتند تا درباره شکل‌گیری دبیرخانه و چگونگی برگزاری این رویداد بین‌المللی بحث و تبادل نظر داشته‌باشند.
در این جلسه ابتدا علیرضا اسماعیلی، دبیر فرهنگستان هنر، به جایگاه و نقش سرامیک در هنر، فرهنگ و تمدن ایران پرداخت. وی سپس به حضور ایران در عرصه بین‌الملل در حوزه سرامیک اشاره و گفت: همانطور که می‌دانید سازمان ملل هزاره کنونی را به عنوان هزاره سرامیک در جهان نام‌گذاری کرده تا رویکرد و نگاه جدیدی نسبت به سفال و سرامیک در عرصه بین‌المللی به وجود بیاید
وی در همین زمینه افزود: فرهنگستان هنر با توجه به رسالتی که دارد، با این نگاه و رویکرد جهانی همسو شده و قصد دارد تا کلان طرحی در این زمینه تعریف و اجرا نماید و طرح‌های کلان برای انجام و اجرا نیاز به هم‌افزایی دستگاه‌ها و سازمان‌های همسو دارد.
در ادامه این جلسه عبدالرحیم فیروززاده، مدیر حوزه ریاست، روابط‌عمومی و امور بین‌الملل، به تبیین طرح پرداخت و توضیح داد: این برنامه در واقع از اسناد بالادستی نشأت می‌گیرد و قابل تعریف است و بخشی از سیاست‌های کلان دولت به‌شمار می‌رود. تلاشمان بر این اساس است که با استفاده از تمام ظرفیت‌های داخلی برای رشد و توسعه هنر و اقتصاد هنر استفاده کنیم.
وی افزود: در همین راستا ما در سال گذشته رویدادی درباره آثار سلادون چین داشتیم و به این نتیجه رسیدیم تا این برنامه جامعی را تدوین کنیم. این امر ناشی از آن است که علی‌رغم گفت‌وگوهای جامعه نخبگانی، ایران و چین شناخت کمی از یکدیگر دارند و قرار است با برگزاری این رویداد هنری که به عنوان یک پروژه ملی تعریف شده، باب گفت‌وگوها و تعاملات بیشتری میان دو ملت و هنرمندان در این حوزه باز شود.
در ادامه بهزاد اژدری به ارائه مطالبی در حوزه سفال و سرامیک پرداخت. وی درخصوص سابقه تاریخی سرامیک در ایران، چین، ژاپن و هند پرداخت. وی درباره برگزاری این رویداد یادآور شد که علاوه بر تعامل فرهنگی و هنری می‌تواند نگاه مخاطبان نسبت به استفاده سرامیک در زندگی تاثیرات زیادی داشته باشد.
در ادامه این نشست هریک از حاضرین به ارائه راهکارها و پیشنهادهای خود پرداختند. ارائه پروپوزال در مورد نحوه برگزاری این رویداد، تشکیل دبیرخانه، انتقال تکنولوژی، شناسایی ظرفیت‌ها، شناسایی شبکه‌های ارتباطی، از جمله مطالبی بود که در این جلسه مورد بحث قرار گرفت.
شایان ذکر است که رویداد بین‌امللی نمایشگاهی_پژوهشی "دیدار" با حضور 30 هنرمند منتخب از کشور چین و 30 هنرمند از کشورمان، با هدف‌های پژوهشی، تجلی هنر، صنعت و دانش این مواد ارزنده و نیز جایگاه کشورمان در این هنر در سال 1404 برگزار می‌گردد

 
 
 

زمان انتشار: دوشنبه ١٤ آبان ١٤٠٣ - ١٥:٣٤ | نسخه چاپي

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




 

مؤسسات تابعه

پژوهشکده هنر
مؤسسه تألیف، ترجمه و نشر آثار هنری
مؤسسه فرهنگی هنری صبا


پیوندها

فرهنگستان‌های ایران
دانشگاه‌ها و دانشکده‌ها
مؤسسات پژوهشی
یاد استاد
پورتال قدیم

تماس با ما

ساختمان مرکزی : تهران- خیابان ولیعصر، پایین‌تر از چهارراه طالقانی، شماره 1552
كدپستي : 1416953613
تلفن : 5 - 66954200 دورنگار : 66951167
رایانامه : honar@honar.ac.ir

کلیه حقوق متعلق به این پورتال برای فرهنگستان هنر محفوظ است.