تازه های خبری
آخرین گزارش ها
اخبار
اخبار موسسات و زیرمجموعه ها
اخبار > چاپ جدید «زيبايي شناسي هنرها» منتشر شد


چاپ جدید «زيبايي شناسي هنرها» منتشر شد

 

با استقبال پژوهشگران و هنرمندان، چاپ جدید چهارمين جلد از مجموعه مقالات زيبايي شناسي آكسفورد با عنوان زيبايي شناسي هنرها منتشر شد.

با استقبال پژوهشگران و هنرمندان، چاپ جدید چهارمين جلد از مجموعه مقالات زيبايي شناسي آكسفورد با عنوان زيبايي شناسي هنرها منتشر شد.
به گزارش روابط عمومي فرهنگستان هنر، جلد چهارم از مجموعه مقالات زيبايي شناسي آكسفورد با عنوان زيبايي شناسي هنرها به كوشش جرولد لوينسون و ترجمه سيد محمد مهدي ساعتچي و نريمان افشاري توسط انتشارات متن، وابسته به فرهنگستان هنر بازنشرشد.
اين كتاب شامل مجموعه مقالات در حوزه موسيقي، نقاشي، ادبيات، معماري، مجسمه سازي، تئاتر، شعر، عكاس، فيلم است كه بزرگاني چون استيون ديويس، پيسلي ليوينگستون، گوردون گراهام، نوئل كرول، الكس نيل، نايجل واربرتون و بريس گات مقالات آن را نگاشته‌اند.
در بخشي از اين كتاب استيون ديوس در مقاله موسيقي نگاشته است: «معمولا دنياي موسيقي به طور هوشمندانه‌اي با توجه به حصول به وحدت در عين كثرت، شكل مي‌گيرد. در اينجا در موسيقي احساسي از استدلال مجاب كننده‌اي وجود دارد كه با اثبات هماني كه بايد ثابت كند پايان مي‌پذيرد، هر چند اين استدلال فاقد محتواي گزاره‌اي است. يك پيشرفت ظاهرا قانونمند ناگزير به تعادل، نتيجه و سكون مي‌انجامد؛ يك بازنگري مي‌تواند آشكار سازد كه اين تحول لحظه به لحظه تا چه حد پيش بيني‌ناپذير و ابتكاري است. دنياي آثار موسيقي به سبب معماهايي كه طرح مي‌كند و به سبب زيبايي، ظرافت و لطافت طبعي كه با آن به حل اين معماها مي‌پردازد، بسيار جذاب و ستودني است.»
كتابزيبايي شناسي هنرها از جمله كتاب‌هاي مرجع رشته هنر، محسوب مي‌شود كه چاپ جدید این کتاب با 288 صفحه به قيمت 19 هزار تومان به بازار عرضه شده است. علاقه‌مندان مي‌توانند این كتاب را از فروشگاه مركزي موسسه متن واقع در خيابان وليعصر(عج)، نرسيده به چهارراه طالقاني، شماره1550 تهيه‌ كنند و يا با شماره‌هاي 66490990 و 66468692 تماس بگيرند.

 

 

 
 
 

زمان انتشار: شنبه ٩ دی ١٣٩٦ - ١٠:٢٠ | نسخه چاپي

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




کلیه حقوق متعلق به این پورتال برای فرهنگستان هنر محفوظ است.