چاپ مجدد كتاب «هندسه خيال و زيبايي» به قلم «حسن بلخاري» در نمايشگاه كتاب، عرضه ميشود.
چاپ مجدد كتاب «هندسه خيال و زيبايي» به قلم «حسن بلخاري» در نمايشگاه كتاب عرضه ميشود.
به گزارش روابط عمومي فرهنگستان هنر، چاپ دوم كتاب «هندسه خيال و زيبايي» به قلم «حسن بلخاري» در موسسه تأليف، ترجمه و نشر آثار هنري(متن) وابسته به فرهنگستان هنر منتشر شد و در نمايشگاه كتاب امسال، به دست علاقهمندان، ميرسد.
نويسنده كتاب در مقدمه آورده است:
«مرحوم ملاهادي سبزواري در شرح خود بر مثنوي معنوي، در ذيل ابيات فوق، به نقل از مولانا، فراق اخوانالصفا را فراق حضرت حق شمرده و شاهدمثال خود بر اين تشبيه را فرازي از دعاي اميرالمؤنين علي(ع) خطاب به كميل بن زياد، قرار داده است؛ آنجا كه حضرت همراهي با دشمنان حق و مصاحبت با اهل بلا و نيز فراق محبان و اولياي الهي را عقوبت دانستهاند و فرياد برميآورند كه بر عذابت صبوري توان، ليك بر فراقت چگونه توان صابر بود؟ ملاهادي بنا به اين روايت، فرقت اوليا را فرقت حق دانسته و بر كاربرد واژه اخوانالصفابه عنوان مصداقي از مصاديق اوليا در ابيات مولانا تآكيد دارد.»»
چااپ دوم كتاب «هندسه خيال و زيبايي» در8 فصل و با شمارگان 1000 نسخه، در 243 صفحه، به قيمت 160000ريال توسط مؤسسه تأليف، ترجمه و نشر آثار هنري(متن) عرضه ميشود. علاقهمندان ميتوانند اين كتاب را از غرفه انتشارات فرهنگستان هنر در سيامين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران، سالن ناشران عمومی A4، راهروي 1، غرفة 19 با تخفيف ويژه تهيه نمايند.