
گروه تاریخ و باستان شناسی خانه اندیشمندان علوم انسانی، به مناسبت چهلمین روز درگذشت استاد ایران شناسی، منوچهر ستوده مجلس بزرگداشتی را برگزار می کند.
گروه تاریخ و باستان شناسی خانه اندیشمندان علوم انسانی، به مناسبت چهلمین روز درگذشت استاد ایران شناسی، منوچهر ستوده مجلس بزرگداشتی را برگزار می کند.
به گزارش ایرنا، این بزرگداشت روز سه شنبه 4 خرداد، از ساعت 17 در سالن فردوسی خانه اندیشمندان علوم انسانی، برگزار می شود. به گزارش روابط عمومی اندیشمندان علوم انسانی، در این نشست مهدی محقق، احمد اقتداری، سید محمود دعایی، احمد مسجد جامعی، محمدتی رهنمایی، علی دهباشی، سامان توفیق و علی امیری، به سخنرانی درباره شخصیت علمی و زندگی منوچهر ستوده خواهند پرداخت. ستوده در 20 فروردین امسال و در شهر چالوس، بدرود حیات گفت. علاقه مندان می توانند برای حضور در این مراسم روز سه شنبه از ساعت 17 به خانه اندیشمندان علوم انسانی واقع در خیابان کریمخان زند، خیابان نجاتاللهی، نبش خیابان ورشو، سالن فردوسی مراجعه کنند. منوچهر ستوده، ایران شناس، جغرافی دان تاریخی، استاد دانشگاه تهران و پژوهشگر برجسته ایرانی بود.از وی حدود 60 جلد کتاب و نزدیک به 300 مقاله بهجا مانده است. او نخستین ایرانی است که اولین فرهنگ گویشی را به چاپ رساند.
|