اخبار > پرتره هنرمندان مشهور در «ستاره‌هاي من»


پرتره هنرمندان مشهور در «ستاره‌هاي من»

 

نقاشی پرتره‌های چهره‌های مطرح فرهنگ و هنر از جمله محمود دولت‌آبادی، عزت‌الله انتظامی،‌ آیدین آغداشلو و قطب‌الدین صادقی به نمایش درمی‌آید.

ایسنا : نقاشی پرتره‌های چهره‌های مطرح فرهنگ و هنر از جمله محمود دولت‌آبادی، عزت‌الله انتظامی،‌ آیدین آغداشلو و قطب‌الدین صادقی به نمایش درمی‌آید.

ماهیار چرمچی، گفت، در تازه‌ترین نمایشگاهش که قرار است 5 آبان‌ماه با عنوان «ستاره‌های من» در گالری مینا برپا شود، نقاشی‌ پرتره‌هایی از 13 هنرمند عرصه‌ی ادبیات، سینما، موسیقی، تئاتر و هنرهای تجسمی را به نمایش بگذارد.

در این نمایشگاه پرتره‌های محمود دولت‌آبادی، محمد صالح‌علاء، عزت‌الله انتظامی،‌ رضا کیانیان،‌ آیدین آغداشلو، قطب‌الدین صادقی، محمد شمس لنگرودی، احمدرضا احمدی، حمید فرخ‌نژاد، محمدرضا عبدالملکیان، رسول یونان، اسد‌الله امرایی و رضا یزدانی به نمایش درمی‌آید.

چرمچی با اشاره به برگزاری نمایشگاه آثارش گفت: در این نمایشگاه سعی کرده‌ام رویکرد جدیدی را در پیش بگیرم و از ترکیب پرتره با نگاه آبستره‌ بهره ببرم.

این هنرمند نقاش به استفاده از رنگ‌های زنده در آثار این نمایشگاه اشاره کرد و افزود: سعی کردم با این رنگ‌ها زنده بودن آثار را نشان دهم و به همین منظور از رنگ‌های مات و کشنده استفاده نکردم.

او همچنین درباره تهیه پرتره از این هنرمندان یادآور شد: تمامی این هنرمندان ساکن ایران و در قید حیات هستند و تلاش کردم با این کارم از تک‌تک این هنرمندان که به نوعی از آن‌ها تأثیر گرفته‌ام، قدردانی کنم.

چرمچی برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی را یک حرکت نمادین برای کمک به ساختار هنری دانست که می‌تواند سبب ارتباط هر چه بیش‌تر هنرمندان هنرهای مختلف با هم شود.

او همچنین از حضور هنرمندانی چون رضا کیانیان، محمد شمس لنگرودی، رضا یزدانی، احمدرضا احمدی، قطب‌الدین صادقی، اسدالله امرایی، محمدرضا صالح‌علاء و رسول یونان در افتتاحیه این نمایشگاه خبر داد.

این هنرمند با بیان این‌که در حال حاضر از همه افراد جامعه نقاشی پرتره تهیه می‌شود، اظهار کرد: متأسفانه از هنرمندان که جزو اعضای تاثیرگذار جامعه هستند کم‌تر پرتره کشیده می‌شود و یکی از اهدافم در برگزاری این نمایشگاه همین کار بود.

چرمچی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تقسیم هنرمندان به دو گروه مخاطب‌ساخته و مخاطب‌ساز گفت: هنرمند مخاطب‌ساز سعی دارد حرف خاصی را به مخاطب خود بزند.

او درباره وضعیت اقتصادی هنرمندان ایران فعال در عرصه نقاشی نیز گفت: متاسفانه گاهی شاهدیم مردم برای همه چیز هزینه می‌کنند؛ جز هنر و بعضی نیز به جای خرید آثار هنرمندان ایرانی، آثار هنرمندان غیرایرانی را خریداری می‌کنند.

این هنرمند از نبود تبلیغ مناسب برای برگزاری گالری‌ها توسط صدا و سیما انتقاد کرد و گفت: مردم از کجا بفهمند کدام گالری‌ها آثار هنرمندان را به نمایش درمی‌آورد؟

او همچنین با اشاره به هزینه بالای مواد اولیه برای کشیدن نقاشی خواستار ارائه سوبسید به هنرمندان برای تهیه این مواد شد.

چرمچی در پایان ابراز امیدواری کرد، مردم با هنر آشتی کنند.

نمایشگاه نقاشی‌های پرتره «ماهیار چرمچی» از 5 تا 12 آبان‌ماه در گالری «مینا» برگزار می‌شود.

مراسم افتتاحیه این نمایشگاه ساعت 16 روز جمعه (پنجم آبان‌ماه) با حضور هنرمندان برپا می‌شود.

گالری مینا در پاسداران،‌ گلستان دوم (فلاح‌زاده)، پلاک 120 واقع است.

ماهیار چرمچی هنرمندی است که نقاشی را به صورت خودآموز فراگرفته و علاوه بر نقاشی، در حوزه شعر و ادب نیز فعال است.

 

 
 
 

زمان انتشار: سه شنبه ٢ آبان ١٣٩١ - ١٧:٢٤ | نسخه چاپي

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج